pondělí 17. března 2008

IGOOGLE 2

Chcete si při soužití s internetem připadat ještě vícero jako doma?
Na iGooglu si můžete vcelku jednoduše nastavit vlastní look celého pozadí. Jsou zde k mání animované příšerky měnící se s přerodem dne na noc, fotky planet a měsíců, současné satelitní snímky naší planety, jednobarevná pozadí, ale i zvířecí motivy, obrazy a jiné. Záleží opět jen na vás, po jakém výjevu budete chtít, aby vás zde doprovázel a zpříjemňoval vám bytí na internetu.
Jestli vám ještě zbyl nějaký kus instatního pitiva či čaje, pusťte se do této obohacujícně zábavné "práce".
Jsme v iGooglu, že. Klikneme na "Select theme" vpravo skoro nahoře a provedeme - tedy vyberem si téma. Jak se rozhodneme, že tento, ó, a nižádný jiný!, ťuknem na "Add now" a jak se nám ukáže "Added", máme vyhráno, a to zcela! Nechce se nám ale věřit, že to bylo tak snadné, proto se hned šupem přemístíme opět na jakous hlavní stránku iGooglu a vidíme, že, věru, téma námi vybrané nás šťastlivě zdraví a oddaně očekává, co se bude dít.
Nechceme stále věřit, že to bylo tak snadné? Pak tedy opakujme úkon, dokud nebudeme plně přesvědčeni, popřípadě dokud nás rozjásaně nepozdraví přesně to pozadí, které si představujeme.
Jako poslední bychom na sebe měli být všichni pěkně pyšňouncí, že se nám to povedlo bez potíží! A kdo by snad opravdu nemohl upřímně být takto napyšnělý, nechť se zanechá ozvěnu zoufalství v komentářích a já se nějak pokusím podat 
ruku, co pomůže.

Opatrujte svoji mysl a čekejte na další zprávy ze světa počítačových genialit, chňa!

1 komentář:

Tamara řekl(a)...

A ta domovská stránka mi zůstane stejná ať se přihlašuju z kteréhokoli počítače odkudkoli nebo jen z toho mého?